zaterdag
.................

24e editie
EXPO Houten

testbanner

Organisatie

De PA-markt is in de jaren '90 in de vorige eeuw ontstaan, toen een twintig geluidsverhuurbedrijven gezamenlijk hun overtollige verhuur- artikelen gingen verkopen op initiatief van Jan-Peter Geertman van Eureka Events. Hij heeft naast het evenementen- en organisatieburo eveneens een geluids- verhuurbedrijf en kreeg regelmatig post van collega-bedrijven en importeurs met de uitnodiging van een open dag. Gelijktijdig was er dan ook een verkoping van overtollige materialen van het betreffende bedrijf. Het resultaat was veelal bedroevend en de verouderde materialen bleven veel langer dan gewenst staan in de magazijnen.

Inmiddels is de PA-markt een jaarlijks terugkerend evenement geworden waarvoor uit heel Nederland veel belangstelling is. Zowel van de kant van de bezoekers als van de deelnemers. Ook vanuit België en Duitsland is er regelmatig belangstelling om deel te nemen en de beurs te bezoeken. Inmidels kennen we bezoekers uit de hele Benelux, Frankrijk, Duitsland en Polen !

De organisatie is per 1 november 2004 teruggebracht bij het oorspronkelijke bedrijf van Jan-Peter Geertman; COMPANION Sound & Vision. Hiervoor is een nieuwe divisie opgericht onder de naam COMPANION EVENTS. Voor de opzet en uitvoering van de beurs veranderd er weinig. Een beursreglement is van toepassing.

Germany United KingdomGreat Britain  transparant  facebook twitter

Toegangskaarten

VOORVERKOOP 
start 2 januari 2020  !
Kaarten te koop via de webshop

flyer