zaterdag
17 februari 2018

22e editie
Expo Houten

testbanner

Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor de volgende beurs. Wilt u als bezoeker op de hoogte blijven en onze nieuwsberichten ontvangen klik dan in het menu op NIEUWSBRIEF
Uw e-mailgegevens kunnen worden gebruikt voor het informeren van allerhande activiteiten rondom de PA-markt van zowel de organisatie als de deelnemers.


15 februari 2018

De 400 voorverkoopkaarten zijn op ! Er kunnen vandaag (15 februari) nog tot 17:00 uur gewone kaarten besteld worden. Deze geven zaterdag toegang vanaf 10:00 uur.

2 februari 2018

Wie goed opgelet heeft, heeft gezien dat we begin van het jaar naar de andere hal zijn verhuisd. Dat was niet zonder reden.
Gelijktijdig met onze beursdag is er in hal 1 van de EXPO een grote OUTLET SALE van het faillissement van McGregor. Dus wie ook nog leuke kleding wil scoren...

1 februari 2018

De website is nu ook opengesteld voor particuliere deelnemers. Aan de hand van de voorgaande jaren zijn er voorlopig 6 plaatsen gereserveerd voor particulieren.
Inschrijven via het formulier op de website en daarna door naar de webshop voor het definitief bestellen en betalen (iDEAL/PayPal) van uw standruimte.

2 januari 2018

Eind december kregen we bericht dat we hal 1 niet kunnen gebruiken. Daarom verhuizen we naar hal 2. Bredere looppaden en grotere stands voor de deelnemers.
Hou de plattegrond in de gaten om te zien waar de favoriete bedrijven staan in 2018 !

4 oktober 2017

Vanaf volgende week gaat de inschrijving voor de beurs van 2018 open.
Als eerste krijgen de standhouders van 2017 de gelegenheid om in te schrijven en hun favoriete plekje op de beursvloer uit te zoeken.
Daarna start de voorinschrijving met korting op het deelnametarief tot 31-12-2017

10 & 11 maart 2017

Kijk mee met onze webcam tijdens de opbouw en de beurs zelf.
Of klik op DEZE LINK voor ons eigen kanaal.

maart 2014

Met nog enkele dagen te gaan, zijn we afgelopen zondag al gestopt met de verkoop van de voorverkoopkaarten.
Het maximale aantal van 400 stuks was al bereikt. Om de bezoekers van dienst te zijn, worden er via de webshop nu tot en met 9 maart 2017 (18:00 uur) uitsluitend nog gewone entreekaarten van € 10 verkocht. U hoeft dan niet in de rij te gaan staan en kunt bij de entree gewoon naar binnen lopen en uw ticket laten scannen. Deze tickets geven geen recht op de vervroegde toegang om 09:45 uur.

Het aantal plaatsen dat gereserveerd is 70 en dat zijn er wel wat meer dan vorig jaar, maar helaas nog geen uitverkochte zaal, zoals een paar jaar geleden.
Wel zijn we erg blij met de eerste Duitse deelnemer op de beursvloer. We hopen dat hij zijn Duitse collega's voor een volgende editie ook enthousiast kan maken.

Een een leuke actie bij DELTEC TAPE waar iedere bezoeker kans maakt op een passende gift.

Germany United KingdomGreat Britain  transparant  facebook twitter

Toegangskaarten

VOORVERKOOP 
GESTART !
Kaarten te koop via de webshop

flyer