zaterdag
.................

24e editie
EXPO Houten

 • NEDERLANDS GROOTSTE VERKOOPBEURS

  NEDERLANDS GROOTSTE VERKOOPBEURS

  van gebruikte professionele beeld-licht-geluid apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen
 • BEZOEKERS-KAARTEN

  BEZOEKERS-KAARTEN

  Voorverkoop met 25% korting
  t/m 26 maart 2020 Read More
 • EXPO HOUTEN - 24e editie !!

  EXPO HOUTEN - 24e editie !!

  Routebeschrijving & openingstijden Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Germany United KingdomGreat Britain  transparant  facebook twitter

Toegangskaarten 2020 met 25% korting!

VOORVERKOOP
TIJDELIJK GESLOTEN
In de voorverkoop met 25% korting.

PA-markt uitgesteld tot 2021 of 2022

De gevolgen van het Corona virus zijn in alle geledingen van de economie voelbaar en zichtbaar. Op dinsdag 21 april 2020 heeft de Minister-President Rutte besloten alle evenementen tot nader order te verbieden.
Hoe graag ik ook de beurs in het najaar van 2020 had willen herplaatsen lijkt dit een onmogelijk haalbaar doel te zijn. In overleg met de EXPO HOUTEN is besloten om de beurs in 2020 in zijn geheel niet door te laten gaan en deze opnieuw te organiseren zodra het echt weer kan en er een definitief groen licht is vanuit Den Haag.

Tot nader order blijven de gereserveerde plaatsen van standhouders staan en ook gekochte tickets blijven geldig tot aan een volgende editie van de beurs.
Ik volg de adviezen van de ACM en het ingewonnen externe advies, waarbij er nu niet overgegaan zal worden tot het terugbetalen van entreetickets en/of standgelden.
Ik vraag u dringend mij hierbij tegemoet te komen opdat er in 2021/2022 wel weer een beurs georganiseerd zal worden.

Welkom op de 24e PA-Markt

De PA-markt is de grootste en enige verkoopbeurs van gebruikte professionele licht- en geluidsapparatuur. Mengpanelen, versterkers, luidsprekers, microfoons, kabels en flightcases. maar ook tal van soorten lichteffecten en besturingssystemen, stroomverdelers, etc., etc.
In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een internationaal treffen van zowel bedrijven als belangstellenden die komen verkopen en kopen. Uit heel Europa komen de bezoekers en de standhouders uit Nederland, België en Duitsland.
Op deze website treft u alle informatie, zowel als bezoeker als wel als deelnemer.
On-line inschrijven zakelijk als particulier voor stands is mogelijk en de kaartverkoop gaat steeds vanaf 1 januari van start!

Onze trailer van 2018: